Mer muud!

Oversiktsbilde muud

Åh, vi har fått enda flere fine ting fra det danske merket muud! Alt er laget i kvalitetslær, som gjør at produktene deres varer og varer. Denne runden har vi fått flere fine vesker, små etuier for oppbevaring, og tilbehør til tilbehøret! Her kommer et lite bildedryss 🙂

På bildene ovenfor ser du veska Hiba. Den har kjempesmarte løsninger for det meste – blant annet egen plass for koppen eller drikkeflaska, eget rom for elektronikk som er ekstra polstret, samt reim for å henge nøkkelknippet på. Her kan du med andre ord holde orden! Det beste av alt er at det er plass til masse garn! Hiba har vi per nå inne i fargen whisky.

Her ser du Arendal – Enturn – Show. Veska Arendal har regulerbar skulderreim og lomme i front, mens veska Show til høyre (på høyre bilde) har du skulderstropper. Show er perfekt til hverdagsbruk. Enturn, som er den runde veska, er perfekt til heklesaker eller til broderier! Du får plass til en broderingsring opp til 22 cm oppi denne. Enturn kommer også med regulerbar skulderreim. Arendal har vi inne i svart, og Enturn og Show i både svart og whisky.

Disse produktene trenger vel alle?! De runde boksene heter Helsinki, og er perfekt til de små tingene som alltid forsvinner. Her kan du putte nåler, maskemarkører, knapper, og et målbånd. Vi har også en litt større variant som heter Helsinki XL. Malmö er super hvis du har målbånd som ikke kan snurres inn i en boks. Etuiet har også en nøkkelring slik at du alltid har med deg målbåndet! Espoo er et etui for saksa di. Det bevarer saksa, og hindrer at den skader andre ting (saks følger ikke med).

Var det noe som frista? Du finner våre produkter fra muud HER. På hvert produkt står det også informasjon om blant annet størrelse.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bundingen AS

Bundingen AS – trivelig butikk med håndarbeidsmateriell i Tromsø

© 2021 Bundingen AS – All rights reserved.

Stay Informed! Monthly Tips and Discount.

Meld deg på å få gode tilbud!