Julegavetips fra Bundingen!

saturn fra muud

Plutselig var det bare en måned igjen til julaften! Vi har samlet noen saker som er fine å gi – eller ønske seg – i gave.

Strikkepinnesett

Vi har inne superlekre rundpinnesett fra Lykke Crafts! De rosa har vi i både korte og lange rundpinner, mens de brune har vi i den korte varianten. Det følger med strikkepinner i ulike størrelser og vaiere i flere lengder. De korte pinnene kan du sette sammen sånn at du får rundpinner i 40, 50 eller 60 cm lengde, mens de lange går fra 60 cm opp til 100 cm! Trykk HER for å finne mappene i nettbutikken, hvor det under hvert produkt også står mer detaljert hva settene inneholder.

Dette nydelige rundpinnesettet fra KnitPro er også en super gave! I dette settet får du, i tillegg til strikkepinner, med en liten strikkejournal og et heklet bokmerke. HER finner du Self Love i nettbutikken. Bilder fra KnitPro.

Oppbevaring til strikkepinner og annet tilbehør

Vi har også nydelige produkter fra det danske merket muud. Det er håndsydde produkter i ekte lær i god kvalitet, så her har du produkter som varer! De ulike produktene fra muud kan du finne HER , og flere detaljer finner du ved å trykke på produktet.

Forhåpentligvis har dette har hjulpet litt med hva en skal kjøpe eller hva en kan ønske seg til jul 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bundingen AS

Bundingen AS – trivelig butikk med håndarbeidsmateriell i Tromsø

© 2021 Bundingen AS – All rights reserved.

Stay Informed! Monthly Tips and Discount.

Meld deg på å få gode tilbud!